Annons

Viel Glück Deutschland!

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Sent igår natt, när jag kom hem från en föreläsningsturné i Småland, låg ett vadderat kuvert och väntade på köksbordet. Niklas hade tagit in posten och lagt fram det för att jag inte skulle kunna missa att se försändelsen. Ullstein, ett av Tysklands största förlag har nämligen släppt sin översatta utgåva av min bok i veckan. Med ett helt eget take på omslaget. Fühl dich wohl in deinem Zuhause.

Liiiite lite ovant, det måste erkännas – men det kompenseras av stoltheten över hur mycket de tror på boken. Och dagens besked om att den Norska utgåvan ligger på 6:e plats på deras försäljningstopplista. Bäst av allt? Norge redan har fått beställa omtryck! Hurra! Håll tummarna att den tas emot lika väl även i Tyskland.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Pernilla skriver:

  Den kommer göra succé, det är en fantastisk bok????

 • Linnea skriver:

  För den nyfikne betyder titeln typ ’Känn dig bekväm i ditt eget hem’ .

  Jag tycker det är jättespännande att se hur bokförlagen tacklar din bok, både i utseende och titel 🙂

 • Kristina skriver:

  Jättefint omslag och bra namn! Det gillade jag verkligen.

 • Åsa skriver:

  Så spännande och kul.Grattis till all framgång.

 • Jessica skriver:

  Oh! Den har dagen har jag väntat på! Bor i Frankfurt och tänker ge bort den tyska varianten till en massa vänner med ful.. oinspirerande hem. Hehe! Gratulerar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.