Annons

Up & coming: @mikaelapuranen

Jag blir alltid lika inspirerad av människor som har dubbla discipliner. Kombinationer av kunskap ger alltid nya spännande infallsvinklar. Som Mikaela. Marinbiolog. Och keramiker. Kolla in hennes alster (med många havsnära anknytningar). Shop här och instagramkonto på @mikaelapuranen

Foto: @mikaelapuranen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.