Annons

Vad heter växten?

De senaste veckorna har jag noterat en ny yvig växt som ofta återkommer i många mäklarannonser. Här är två exempel. Vad heter de? Någon som vet vad man ska fråga efter i blomsterbutiken?


Foto: Alvhem lägenhet till salu på Sveagatan


Foto: Fantastic Frank

Kategorier:

Kommentarer

 • Erik skriver:

  Ser ut att vara en Klättersparris (Asparagus falcatus). Jättefin!

 • Lovisa skriver:

  Är det 2020s trendväxt må tro? Jag vet tyvärr inte vad den heter men fin är den ☺️

 • Susanna skriver:

  Vad lustigt jag har också lagt märke till den lite varstans nu och aldrig tänkt på den förut. Min lokala matbutik hade fått hem ett stort gäng av den växten och jag såg de även på blomsterlandet så de verkar inte vara svåra att få tag i i alla fall 🙂 (tänkte dock inte på att kolla vad de heter)

 • Maja skriver:

  Men tusan, jag har haft en i flera år. Jag trodde jag var unik men inte längre alltså ????

 • Angelica skriver:

  Klättersparris

 • Kajsa skriver:

  Åh en sån har vi i fönstret. Tror de heter klättersparris el hängsparris.de behöver ganska mkt vatten och en del ljus för att må bra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.