Annons

Up & coming: Amnon Lipkin

En talang att hålla ögonen på är Amnon Lipkin som tar broderikonsten till en ny nivå. Med en symaskin. Så fina tavlor. Man blir inspirerad att prova själv (även om jag givetvis inser att svårigheten bor i de enkla linjerna). Ställer ut på Formex nästa vecka. Fler exempel här!


Pressbilder: Amnon Lipkin

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.