Annons

Annons: Ny huskatalog från Trivselhus!

Inlägget är reklam för Trivselhus

Nu har Trivselhus släppt sin nya huskatalog fylld av arkitektritade husmodeller och värdefull inspiration för den som drömmer om att bygga nytt. Förutom matnyttig information om husen, tillvalen, materialen och möjliga planlösningar så bjuder jag på mina bästa tips för dig som går i husbyggartankar. Var börjar man? Hur håller man ihop alla val för att skapa en röd tråd och hur skapar man ett hem av sitt hus med hjälp av inredningen? 

Den nya huskatalogen är generös med hela 212 sidor fyllda av bilder, inspiration och information om hur Trivselhus på olika nivåer kan förverkliga husdrömmen. I fokus är 40 arkitektritade husmodeller och tips på hur dessa kan varieras för att passa kundens önskemål om stil och funktion.


De senaste månaderna har ett pärlband av nya husmodeller rullats ut, med ambitionen att locka en bredare kundgrupp. Vackra och spännande villor som nu varvats med Trivselhus sen tidigare populära husmodeller. Hos Trivselhus finns en husmodell för alla – oavsett vilken stil man gillar!
I katalogen får man även möta familjer som redan valt att förverkliga husdrömmen tillsammans med Trivselhus och kika in i deras nya hem. Pricken över i är inredningstipsen på tema bygga nytt och inred hållbart samt konkreta tips för att anlägga en trivsam trädgård.


Nyhet! Villa Svavelsö


Nyhet! Villa Storsjö


Nyhet! Villa Vadstena!


Nyhet! Villa Klövsjö

BESTÄLL ÅRETS KATALOG UTAN KOSTNAD

Vill du beställa ett tryckt exemplar och få mer information klicka här!

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och deras hus tillverkas i en småländsk fabrik för effektivt montage på byggplats. Bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel av de bostäder som uppförs. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också villor under systervarumärket Movehome.

* Inlägget presenterades i samarbete med Trivselhus

Kommentarer

 • A-mamman skriver:

  Måste fråga: visst är det konstruerade bilder, inte foton? Eller kan/får/bör man bygga så nära vattnet som några av husen på bilderna? Känns riskabelt!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej, jag är ganska säker på att det är renderingar men valid point kring strandskyddet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.