Annons

Annons: Handla smart med Mathem.se

Inlägget är reklam för Mathem.se

Tjugondaknut imorgon och julen dansar ut. Fler än jag som längtar efter vardag och rutiner igen… och nya smaker? På Mathem.se är det enkelt att testa nya recept eftersom man får upp alla ingredienser som behövs med ett klick och sedan enkelt kan bocka ur det som redan finns hemma.

Det är också smidigt att veckohandla – från soffan, på bussen hem från jobbet eller när helst man har tid över! Här är några life hacks från Mathem som kan göra din vardag lite lättare i vår:

Spara tid genom att skapa egna inköpslistor med sådant du ofta behöver köpa hem. Du kan också ha en separat inköpslista för städgrejor och hygienartiklar som du köper mer sällan.
Boka återkommande leveranser. Du kanske vet att ni alltid behöver fylla upp kylen med mejerivaror på måndagar eller så vill du ”prenumerera” på just din mängd tvättmedel och toalettpapper en gång i månaden? Ställ in återkommande leveranser på det så kan du curla dig själv i vardagen.
Handla i pauserna. Istället för att göra veckohandlingen till en jättegrej – fyll på din lista i vardagens små mikropauser.
Panta med mathem. Visste du att Mathem erbjuder returpant. Läs mer här!
Preppa inför barnkalasen. Det våras för kalassäsongen när barnen ofta blir bjudna på födelsedagskalas. Du har väl inte missat att Mathem även säljer leksaker, spel och presenter i sitt sortiment. Är det du som ska ordna kalas? Här hittar du förslag på saker att bjuda på, både traditionella och sockerfria alternativ!

Rabattkod!
Under januari får alla nya kunder (som inte tidigare handlat på mathem.se) hela 300 kr rabatt vid köp över 1000 kr! Ange TREND300 i kassan**.


Foto: Mathem.se Receptet hittar du här

* Mathem.se levererar till begränsade orter. Kolla ditt postnummer här!
* Rabattkoden gäller t o m 2020-01-31

Inlägget är en annons för mathem.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.