Annons

Boklansering i Norge!

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Idag har varit en stor dag. Jag har för första gången fått hålla och bläddra i ett exemplar av min bok översatt till ett annat språk! En helt overklig och härlig känsla. Den här veckan släpps nämligen boken i det första landet utanför Sveriges gränser. I Norge ges ”Håndbok i innredning og styling” ut av Petter Stordalens Pilar förlag / Strawberry Publishing. Från och med nu finns den alltså att köpa på norska om du klickar här!

Imorgon föreläser jag på Oslo Design fair kl 12.30-13.15 i hall C. Efteråt finns jag på plats tillsammans med förlaget för att sälja och signera de allra första exemplaren av den Norska upplagan. Håper å se deg!


Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  WOW!!! Grattis Lisa S

 • Anne skriver:

  Så gøy! Jeg har bestilt en kopi hjem! ????

 • Lovisa skriver:

  Heja dig, så stort förstår jag!

 • Minna skriver:

  Förstår att det måste vara en fantastisk känsla!
  Heja dig! Och GRATTIS 🙂

 • Dave Ahrol skriver:

  Grattis! Det är en riktigt stor grej, och jag håller tummarna för framgång.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.