Annons

Svanenmärkta julklappstips

Inlägget är ett reklamsamarbete med Svanen
Innehåller köplänkar/adlinks till angivna produkter.

I samarbete med Svanen vill jag tipsa om ett par julklappar som är fina att önska sig eller att ge bort till någon du tycker om. Svanen är Nordens officiella miljömärkning och samtliga av dessa produkter har passerat deras kriterier.

Svanenmärkt täcke – Sov med gott samvete

Enviro är ett miljömärkt fibertäcke från Høie med härlig komfort. Enviro är den första Svanenmärkta fiberkollektionen på marknaden. Täcket är producerat i Norge och har ett extra starkt fokus på miljön. Enviro är fyllt med miljömärkt och exklusivt Comforel ® Nordic Eco polyesterfiber. Täckets tyg är extra mjukt och består av 100% miljömärkt bomullscambric. Enviro kommer i tre olika temperaturer – varm, medium och sval. Det varma täcket är ett 2-lagers termotäcke medan medium och sval är genomsytt. Kryp ner under ett av dessa underbart komfortabla, samt miljöfokuserade, täckena från Høie.

Kan köpas online här.

Svanenmärkta (och snygga) hemmaplagg

Jenny Skavlans kimonoset för Pierre Robert är de perfekta myskläderna att skrota runt i hemma, men kan också bäras separat till vardags. Tillverkad av 100% Svanenmärkt merinoull. Modellen är 170 cm och bär storlek S.

Kan köpas online här.

Svanenmärkta värmeljus utan aluminium

Det miljövänliga värmeljuskitet från Clas Ohlsson är ett modernt och hållbart alternativ till traditionella värmeljus. Svanenmärkta, tillverkad eav 100% stearin och med glaskoppar som kan återanvändas många gånger.  När ljuset brunnit ut laddas ljuskoppen enkelt med en ny ljusrefill.

Kan köpas online här.

Hållbar handtvål

Visste du att svensken använder nästan 9 liter flytande tvål och duschkräm om året – i hemmet och utanför hemmet. Tvål kan innehålla ämnen som är giftiga för livet i vattnet och ämnen som har svårt att brytas ner i miljön och därför finns kvar under lång tid.Miljömärkningarna Bra Miljöval och Svanen ställer krav på alla ingredienserna i tvålarna så de blir så skonsamma som möjligt för naturen och oss. Parfym i miljömärkt tvål är noga granskad.

Finns att köpa i de flesta matbutiker.

* Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med Svanen


Kategorier:

Kommentarer

 • Evelina skriver:

  Tusen tack för att du gör den här typen av samarbete!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack Evelina. Jag är väldigt glad över att det uppskattas. Tackar nej till en majoritet av de förfrågningar kring reklam och samarbeten som kommer in numer men är väldigt stolt över de samarbeten som jag aktivt valt, så som Svanen till exempel. De gör ett viktigt arbete!

 • Sandra skriver:

  Toppenbra inlägg! Grymt bra tips med värmeljusen i glas med refillkort från Clas Ohlson, slutade köpa konventionella värmeljus när jag insåg aluminiumets miljöpåverkan.

  Mvh
  Sandra

 • Malin skriver:

  men Svanen de jobbar ju med Preem också..?? Svanenmärkt diesel liksom

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.