Annons

Min vecka i 3 bilder


Tack för många kloka inspel och tankar efter mitt senaste inlägg. Jag har läst, funderat och även diskuterat ämnet med många bloggkollegor i veckan. Upplyftande ändå, trots tråkigt ämne. Mångfald är förstås jätteviktigt i alla kanaler, alla vill ju inte ha samma slags innehåll, men så länge det finns någon form av samsyn hos några av oss – framförallt kring tonalieten, packningsgraden och utformningen av påtryckta reklamsamarbeten, så kanske det finns en chans att vända skutan innan det är för sent. Annars tror jag att läsandet sviker. Men då lär det ju rensas ut i rabatterna ändå, både bokstavligen och bildligt talat.

Över till något roligare. I fredags blev det klart! Jag har anställt en lärare till Trendenser AB. Med ett förflutet som undervisande på HDK (Högskolan för design och konsthantverk), Inredningsutbildningen på Leksands folkhögskola och Folkuniversitetet. To be continued 2020… Det är dags för nästa steg.


Ni som prenumererar på Dagens Industri kanske såg mig i bilagan Sustainable Home & Living? Jag har tappat räkningen på hur många intervjuer jag gjort den här hösten, men upprepar oförtrutet samma budskap. Det är inte bara vad vi väljer att köpa som är viktigt – utan också hur vi ser på vår inredning, på oss själva, på vår förändringstakt (och vårt eviga identitetsskapande) som måste förändras – om vi vill inreda mer hållbart. Pressbild Lisa Thanner.


Till sist. Dålig bild på mitt livs bästa loppisfynd. Två golvlampor från Norrgavel av Lars Bessfeldt för svenska Zlamp. Ordinarie pris i butik är 4200 kr/styck! Alltså 8400 totalt. Nu 1450 kr på Erikshjälpen. Ett bevis på att det faktiskt GÅR att göra superfynd på andrahandsmarknaden även om man inte är på jakt efter retro eller vintageprylar. Tålamod är en viktig valuta.

Kategorier:

Kommentarer

  • Åsa skriver:

    Din blogg är helt unik i bloggvärlden, du har sådan integritet och professionalism . Fortsätt med det du gör, du är bäst. Mvh Åsa

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.