Annons

Julklappen som gör skillnad på riktigt

Inlägget är ett reklamsamarbete med Diakonia

I samarbete med Diakonia som arbetar för en hållbar, rättvis och jämställd värld – vill jag tipsa dig om att ge bort något som sprider gott. Deras gåvokort är en perfekt present att till dem som redan har allt, eller som värdinnegåva istället för en julblomma som snart vissnar.

Via Diakonias julshop kan du köpa gåvokort för olika projekt, beroende på vad du eller din mottagare vill stötta. Årets julklappar från Diakonia låter dig och den du ger gåvan till bidra snabbt och lätt och på riktigt. En fin gest och omtanke i dubbel bemärkelse! Pris från 150 kronor! 


Visste du att var femte flicka i Bangladesh gifts bort innan hon fyllt 15 år. En flicka som kan cykla kan röra sig på egen hand och får större möjligheter till skolgång. Genom att ge bort ”Tramtag för frihet” bidrar du till att 10 flickor får lära sig cykla, så de kan stanna i skolan och risken för barnäktenskap minskar.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

* Inlägget är en annons för Diakonia

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Skulle aldrig ge något till organisation som har religiös koppling,så mycket skit det står för.
  Det finns andra bättre o välja på.

  • Anna skriver:

   Det kan inte vara lätt att göra rätt som influencer. Till och med reklam för välgörenhet får kritik: vad sägs om att kritisera dem som inte ens försöker nyansera sin reklam?

 • Elisabet skriver:

  Men oj, kanske dags att tillämpa lite tolerans själv…. eller i åtminstone ta ner tonläget lite?

 • Märta skriver:

  Vad roligt att du samarbetar med Diakonia, dit ger jag gärna pengar!

 • Sarah skriver:

  Åh, vilken bra present!!

 • S skriver:

  Tack Frida för att du lyfter Reach! Viktigt regelverk som ger konsumenter möjlighet att i vart fall få svar på om de varor man köper innehåller de värsta ämnena. Har du sett kemikalieappen? Där kan man som konsument begära information om varor innehåller särskilt farliga ämnen. Mvh jurist inom kemikalieområdet

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.