Annons

Inredningsnyheter v 52/2019

Här kommer årets sista söndagssummering! Sedan tar jag lite välförtjänt ledighet från nyhetsrapporterandet under den kommande jul- och nyårshelgdagarna (när de flesta PR-byråer och företag ändå håller stängt). Veckosummeringarna är åter från och med januari!


Louis Poulsen firar att det är 60 år sedan SAS Royal Hotel (Radisson Collection) öppnade i Köpenhamn genom att återinföra originallamporna AJ Bord Mini och AJ Royal under 2020. Dessutom återlanseras alla versioner av AJ-lampan i rostfritt stål och en ny bärbar modell av Panthella (Ø 160) som laddas via USB.


Essem design lanserar en ny kollektion 2020 som bl a inkluderar ett nytt skoställ som flirt med och uppdaterad variant på den klassiska serien av deras vägghyllor – framtagen i samarbete med formgivaren Andreas Klippinge.


Granit har lanserat en ny kollektion för husdjur och barn. Kolla in Granit Miniature här!


Pax lanserar en ny serie handdukstorkar i mattsvart utförande. Den nya färgen kommer bland på de populära modellerna Flex U, Flex I, samt nytillskottet Limbo. Säljstart 13 januari 2020. 


Tangent har lanserat en ny organisk textilspray med yuzu som kan användas för att fräscha upp sådant du inte kan eller vill tvätta ex. madrasser, second hand fynd och andra hemtextilier.


Rusta utökar sin kollektion av FSC-märkta tapeter nästa år med ytterligare 10 mönster. I butik från och med vecka 4, 2020.


Danska Ferm living lanserar nya eldredskap för det moderna hemmet.

Notiser
– New Wave Group/Sagaform har köpt upp ByOn.
– PR Home of Scandinavia AB har köpt Svanefors Textil AB:s konkursbo.

– Monica Förster lanserar beslag i samarbete med Habo Design 2020
– Stockholms mest julpyntade balkong har fått uppmärksamhet i media.


Till sist, låt oss inte avrunda med veckans utan med årets mest ombloggade objekt på Hemnet. Läs deras spaning om vilka saker som synts mest i bostadsannonsernas stylingar 2019. Jag vill addera en tionde grej. De yttepyttesmå beslagen. Vår generation måste ha någon form av rekord i fingerstyrka. Eller hur bra är du på pincettgreppet när du ska öppna integrerade vitvaror och diskmaskiner? Gott nytt (och lite mer funktionellt) nyhetsdecennium önskar jag!

Pressbilder från angivna företag. Mäklare: Wrede Fotograf: Elisabeth Daly

Kategorier:

Kommentarer

 • Heddie skriver:

  Hej,
  Skorna på skostället är så fina! Vart är dem ifrån?
  Kram Heddie

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.