Annons

Inredningsnyheter v.48/2019

1 december och första advent. Hur mysigt? Här kommer en snabb uppdatering om veckans senaste snackisar innan vi sjunker ner i soffan med varsin glöggmugg.


Boråstapeter har lanserat Pigment Trend 2020 – en samling, tidsenliga nyanser som de döpt till Conscious Living


Dux har relanserat sin stolsklassiker Sam i tre nya färger och med en ny sitthöjd: Camel, Pearl och Truffle i läder Naturale.


Nystartade Wesomnia har lanserat ett nytt tyngdtäcke framtaget i samarbete med Klippan Yllefabrik. Istället för den vanliga stoppningen har detta fyllts med svenskt vetekorn i ett återkommande vågmönster. Den ekologiska lammullen är helt fri från pesticider och inga kemikalier eller antibiotika används vid uppfödningen av lammen. 


Louise Christ har designat nya ljusstaken ”Fire Balls” för Morsø.


Johanna Bradford är aktuell med produktlansering under eget varumärke. Kolla in hennes fina dukar och servetter för nylanserade House of Bradford.

Notiser
– Modebranschen går samman och satsar på svensk ull
Google flyttar in hos Clas Ohlson
–  Emma Olbers har fått AD Magazine i Tysklands fina utmärkelse Interior Designer of the Year 2019 Award


Den 4 februari lanserar Newbie en helt ny inredningskollektion, Newbie Room, som är producerad i mer hållbara material. I kollektionen finns förutom produkter från sov- till lekstunden även tapeter som tagits fram i samarbete med Boråstapeter. 


Glad första advent!

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Spännande med Newbie Room, måste spanas in ????

 • Anna Sundheden skriver:

  Åh jag skulle ha gått på din föreläsning i måndags men missade den. Jag älskar också inredning men fokuserar på mitt fotograferande och filmande i min firma.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.