Annons

Gott Nytt Decennium”What can be said in New Year rhymes,
That’s not been said a thousand times?

The new years come, the old years go,
We know we dream, we dream we know…”


Ella Wheeler Wilcox


Jag skriver ingen årskrönika idag och postar ingen Best Nine från 2019.
Istället formulerar jag mitt mål för 2020-talet;
Making isness my busyness (and business).

Kategorier:

Kommentarer

  • Moa skriver:

    Då ska du få två tips av mig:

    Ett. Inredningspoddens avsnitt med Nirvan Richter (som du ju säkert lyssnat på men det tål ju omlyssningar) för att bli sugen på att meditera.
    Två. Börja meditera. Bara 5 min i början med en bra guide: Ester Ekhart på Ekhart yoga på internet (gratis provmånad) har bra 5-10 minutrar. Kör liggandes i sängen så blir det inte en sån grej.

    Gjorde det förra året. Sjukt vad det förändrade mig. Ska börja nu igen!

    Lycka till! Skriv hemskt gärna om hur det går med varandet i bloggen! Kära nån vad vi behöver det!

  • S. skriver:

    Tror också på mer närvaro och nu. Vi är indoktrinerade att ”leva i steget”. Att vara upptagen och fullbokad är status idag men när jag hör vänner sucka och läser influensers som ständigt är jäktade och stressade över livspusslet så blir jag beklämd – inte för att det är synd om dem pga den situation de befinner sig i utan för att det är synd om dem för att de inte förstår att leva. För att de inte ser roten till problemet de tampas med. Deras konstanta strävan och stress är ju ofta ett sätt att slippa ta itu med andra underliggande issues. Stannar man upp kommer tanken ikapp… och det kräver ofta mer av en människa att hantera än att ständigt vara sysselsatt eller i projekt ex nästa boende, nästa Inredningsstil, nästa renoveringsprojekt, nästa målsättning och finputsande på imagen….

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.