Annons

God jul!

I år ska jag ge mig själv den bästa julklappen. Något som jag inte har fått uppleva på många, många år. Semester mellan jul och nyår. Helt ledig, avkopplad, nedkopplad och 100% närvarande i nuet. Jag önskar dig detsamma. Zooma ut och unna dig själv några dagars vila från både intryck och avtryck i sociala medier – så ses vi igen om en vecka. God jul!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • MK skriver:

  Oh yes, och i Thailand!
  ????????

 • Ninni skriver:

  God Jul Frida ♥️ önskar Dig en skön ledighet.
  Varm Kram från Ninni.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.