Annons

8 kvalitétsklappar från Bagaren & kocken

Inlägget är ett reklamsamarbete med Bagaren & Kocken
Innehåller köplänkar/adlinks

I år är det många som vill skära ner sina julklappsinköp men ändå ge bort något för att visa uppskattning. Då tycker jag det är viktigt att satsa på kvalité och att ge bort användbara vardagsvaror – på så vis blir det ju en gåva som räcker länge och som kan glädja en hel familj (kanske till och med dig själv) under lång tid framöver – om du tänker till. Här är några förslag på kvalitétsklappar i samarbete med Bagaren & Kocken.


Spara tid och energi med en vattenkokare
Att koka tevatten på en äldre spis drar nästan dubbelt så mycket energi som att använda en vattenkokare. Ofta är de mer energisnåla än en induktionshäll (beroende på vilken spis du har). Den här tidlösa modellen från Smeg rymmer 1,7 liter och har automatisk avstängning. Finns även en brödrost och blender i samma serie.


Hållbar stekpanna från Demeyere
Demeyere är en belgisk tillverkare som sedan starten 1908 har blivit världskända för sin produktion av köksredskap i rostfritt stål. Kokkärlen har en fantastisk värmeledningsförmåga tack vare sin sandwichkonstruktion med rostfritt och aluminium varvat i 7 lager. Denna stekpanna kommer att hålla länge och har dessutom 30 års fabriksgaranti!


Kvalitetskniv med multifunktion
Den här japanska Santoku-kniven har en hård kärna av mirko-karbid pulverstål vilket ger en oslagbar skärpa. Santoku är den bäst-säljande japanska kniven och Santoku betyder ”tre dygder”. Det betyder att man lika gärna kan använda den på kött som på fisk och grönsaker. Det räcker alltså med en kniv istället för att köpa flera olika. Knivbladet är täckt av 132 stållager som ger kniven dess unika Damaskus-design. Handtaget är i svart ask.


Ta hand om det du har – knivslip från Zwilling
Med detta set från Zwilling kan man se till ens knivar håller för evigt. I paketet ingår flera smarta och lätthanterliga delar som du använder för att slipa dina knivar med. Här hittar du också en hållare i bambu (snabbväxande trädslag), som ser till att slipstenen inte glider iväg och orsakar olyckor. 


Skydda bordet med William morris mönster
Pimpernels är ett anrikt Engelskt företag vars bordsunderlägg är uppbyggda i ett slitstarkt skiktsystem med en korkbas, lövträ i mitten och avslutas sedan med en kraftig och skyddande genomskinlig film. Underläggen hjälper till att skydda ditt bord från svårtvättade fläckar och fula märken och kan motstå temperaturer upp till 100°C. 


Kvalitetsporslin
Denby har länge tillverkat hållbart stengods och tallrikarna är belagda med en tålig glasyr som gör att du kan diska faten i maskin. De tål även användning i ugn, mikro och frys.


Grytan som håller ett helt liv
Staub är specialister på gjutjärn. Deras funktionella och högkvalitativa grytor har uppmärksammats och använts av stjärnkockar som Paul Bocuse. Gjutjärnet av högsta kvalitet ger en jämn värmefördelning, och kan hålla en hög temperatur länge. Grytan har handtag och lock för enkel användning. Staub ger också 30 års garanti! Läs mer här.


Kvalitetsglas från Spiegelau 
Tyska Spiegelau har producerat kvalitetsglas sedan 1521. De är dessutom kategoriserade som ”extremt diskmaskinssäkra” efter att ha diskats 1500 gånger i detta test. Glasen i serien Authentisserien är helt blyfria har ar en tunn kant för att du ska få en förhöjd smakupplevelse. Ge bort ett helt set eller glas anpassade efter det som mottagaren oftast dricker.

* inlägget är en annons i samarbete med Bagaren & Kocken.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.