Annons

Up and coming: Ljungbyljung

Att jag är svag för handdrejad keramik är ingen nyhet så kanske inte förvånande att mitt hjärta slog ett extra slag när jag hittade @ljungbyljung.ceramic på instagram. Fina bilder av Osman Tahir.
Foto: Osman Tahir / Ljungbyljungceramic.com/

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Tack för ett bra inlägg, jag är på jakt efter frukostskålar och tänkt styra kosan till IKEA, as usual. Igår tog jag och googlade på keramik, Borås och hantverk, döm av min förvåning 1,5 km från mitt hem fanns Charlotta som har ”Charlottes keramik”. Nästa helgöppna tillfälle har jag bokat in i kalendern, eller ett sms så öppnar hon bara för mig… vardagslyx och miljötänk.

 • Petra skriver:

  Då rekommenderar jag Annika Lööf, otroligt duktig keramiker. Har flera av hennes skålar och vill alltid ha fler!

 • Helena skriver:

  Kikade på Annika Lööfs alster, jättefint alltihop. Det får nog bli en keramikrunda Inom kort. Hökerum ligger ett stenkast från Borås.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.