Annons

Min vecka i 3 bilder


En kompis sa nyligen att att ”tre bilder inte ens räcker om man ska beskriva en dag av ditt arbetsliv…”. Kanske ligger något i det. Känner mig lite frasig i kanterna av allt utmanande (men också roligt och utvecklande) som jag får vara med om just nu. För att stänga ner tankarna som snurrar likt en torktumlare emellanåt parkerar jag mig gärna här, vid köksbordet och lyssnar på musik medan jag målar med akvarell. Kan rekommenderas.

Ni som följer mig på instagram stories kanske också har sett att jag roat mig på konsert med Sophie Zelmani och Mia Skäringers föreställning i Skandinavium. Båda två var så himla bra! Föreläste sedan i Alingsås och i Mariestad och avrundade min vecka här, på Röhsska designmuseum i Göteborg med ett jobbmöte. Har nämligen en grej på min bucket list som jag hoppas få bocka av nästa år. Håll tummarna!

I veckan publicerades också den minst smickrande tidningsrubriken som hittills skrivits om min bok. Men icke desto mindre sann. Om du är nyfiken så kan du läsa artikeln här.

Kategorier:

Kommentarer

  • M skriver:

    Attans, Mölndals-Posten har låst artikeln!

  • Theres skriver:

    Men vilken fantastiskt fin akvarell!!

  • Lena skriver:

    Ja synd artikeln var låst. Men oj vad du tcknar fint, wow

  • Lovisa skriver:

    Men hallå, hur fint målar du inte då!? Wow!

  • L skriver:

    Artikeln går ju inte att läsa??

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.