Annons

Ge bort en julklapp som räcker hela året – Rabattkod från Önskefoto

Annons/reklamsamarbete för Önskefoto

Ni som följt min blogg länge vet att jag har använt mig av Önskefotos fotoböcker i många år – långt innan de blev annonsörer på min blogg. Jag tar ju väldigt mycket foton, både privat och på jobbet – både med mobilen och systemkameran – och även om jag jobbar mycket digitalt så tycker jag att det är något alldeles speciellt att se sina bilder i tryck – att kunna bevara sina minnen i bokformat och att kunna ge bort sina bilder som presenter.

I samarbete med Önskefoto vill jag tipsa om en ny grej i år. Överraska mormor/morfar, farmor/farfar, släkt och vänner med årets bästa julklapp – en fotokalender med bilder på ditt eller dina barn, kom ihåg att beställa en till dig själv också! En fin julklapp som räcker i 12 månader! 

Skapa din kalender själv, från grunden eller välj någon av Önskefotos fina designmallar. Du kan enkelt lägga till födelsedagar, namnsdagar, viktiga datum och speciella händelser som du vill att mottagaren ska komma ihåg. Verktyget är superenkelt att använda och gör det lätt att skapa din julklapp var som helst och när som helst! Oavsett om du beställer via deras app, din mobil eller desktop är det roligt, snabbt och enkelt!

Mängdrabatt!
Ju fler du köper desto mer sparar du! Obs! Gäller endast vid beställning av flera likadana kalendrar. Passa på att göra till hela släkten!

Mer info om fotokalender, se: https://www.onskefoto.se/fotokalender


Som många redan vet har Önskefoto också ett verktyg där man kan skapa fina fotoböcker. Ett perfekt sätt att samla digitala bilder som tas från dop, bröllop, kalas och semestrar som annars mest ligger och skramlar på en hårddisk. 


Fotobok i storleken L är deras bästsäljare men vill man ha det lilla extra som man gärna vill när man ger bort en julklapp så välj XL. De maffiga och stora sidorna gör att alla detaljer i bilderna blir tydliga och kvalitén på utskrifterna är toppen – både i färg och svartvitt. Såhär fina är de tygklädda pärmarna på fotoböckerna som jag gjorde ifjol. Finns i flera färger.

Rabattkod!
Ange rabattkoden: JULTRENDENSER Så får du 50% på kalendrar och 25% på fotoböcker. Erbjudandet gäller t o m 10 december 2019. 

www.onskefoto.se/jultrendenser19

* Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med Önskefoto

Kommentarer

  • L skriver:

    Tack för den här rabatten, mindes att jag läst om den, letade upp den idag och fick ett sjukt bra pris på en kalender som kommer hamna under granen!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.