Annons

Att ladda inför slutspurt

Innehåller reklam för egen verksamhetDen här hösten har varit intensiv och nu väntar slutspurten. De sista veckorna av en massiv arbetsbelastning – men också av ett arbetssätt som jag har byggt hela min affär på de senaste 14 åren. Under 2020 firar min blogg 15 år och jag kommer att lansera ett nytt koncept i samband med det. Ska berätta mer om varför i ett eget inlägg, men för att göra en lång historia kort så har intäktsmodellen för influencers förändrats radikalt de senaste åren och jag har funderat mycket på hur jag ska förhålla mig till det – på ett hållbart sätt.

Ni har säkert märkt att jag har minskat mängden produktreklam på bloggen den senaste tiden och att jag gör fler föreläsningar än sponsrade inlägg numer – det finns en medveten tanke bakom det. Lite senare idag kommer jag att släppa biljetter till mitt första egna läsarevent och det vore så roligt om ni ville komma. En testballong inför vad som komma skall!

Den här veckan föreläser jag på Norban i Helsingborg (tisdag), tar tåget till Stockholm för att vara med i TV4 Nyhetsmorgon (onsdag) och signerar böcker på Åhléns city’s inredningsavdelning (kl 12-13 på torsdag) och föreläser på Medborgarskolan i Stockholm (torsdag kväll). Sen ska jag gå på en fest med de andra författarna hos Salomonsson Agency och på fredag morgon tar jag tåget tillbaka till Västkusten för att hålla 5 (!) föreläsningar på Coloramas stora butiks- och återförsäljar-kickoff i Göteborg. Ja, ni fattar tempot nu… jag måste verkligen att värna om min återhämtning och därför kommer jag vara lite svår att nå på mail, kommentarer och DM’s den här veckan för er som söker mig den vägen. Håller tummarna att ni har tålamod med det.

Och så hoppas vi ses på något av ovan tillfällen!

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Lycka till och ta hand om dig. Och hoppas du kommer till Malmö/Lund hållet någon gång framgent!

 • Pernilla skriver:

  Lycka till med din slutspurt????????
  Beundrar ditt mod att minska antalet reklaminslag, hej dig ????????

 • Matilda skriver:

  Det ska bli så kul att lyssna på dig imorgon! Jag chansar och ställer en fråga, kommer du sälga/signera böcker efter föreläsningen hos Nornan? Full förståelse för om du inte svarar!

  Ta hand om dig ????

 • Karin skriver:

  Kom gärna till Växjö!

 • Lovisa skriver:

  Heja dig! Beundrar verkligen dig och allt du gör. Ta hand om dig!

 • Tina skriver:

  Lycka till med allt!
  Jättefin kopp, var kan jag hitta den?
  Ta vara på dig!

  • Frida skriver:

   Tack! Den är ett unikat (har nämligen målat den alldeles själv när jag var på studiebesök hos Royal Copenhagen för fem år sedan).

   🙂

 • Lovisa skriver:

  Spännande! Heja dig! Håller tummarna för att du kommer till Örebro något framöver ????

 • Resfredag/Annika skriver:

  Spännande att följa din resa, ser fram emot att höra mer. Du är en inspirationskälla!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.