Annons

Min vecka i tre bilder


Publikrekord på Handelsbankens Företagsdag i Göteborg. På scen inför 700 åhörare trodde jag, men det var visst 800 (!) anmälda…


I veckan hade jag också en workshop/kick off med en ny kund, där jag hade gjort en konkurrensanalys av en (för mig) helt ny bransch tillsammans med deras team av copywriter, AD, fotograf och filmare. Så. Himla. Kul!


Mindre roligt var det däremot att lyssna på radion imorse. Usch. Jag blev så ledsen när jag hörde nyheten att Sara Danius somnat in för gott efter en lång tids kamp mot bröstcancer. Jag kör inga Rosa bandet kampanjer i år, istället har Trendenser AB investerat i Biovica. Ett litet företag från Uppsala som har utvecklat testet DiviTum®, ett blodprov som kan hjälpa patienter med just spridd bröstcancer att få ”best possible treatment” – direkt. Det kostar ju både pengar och människoliv att prova sig fram till den medicin som biter bäst, så det är ett bolag jag gärna supporterar.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Jag brukar köpa Rosa Bandet-produkter när det finns tillgängligt. Min mamma dog i cancer, inte bröstcancer, men oavsett är det viktigt att göra vad man kan.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Absolut, jag menar inte att man INTE ska köpa Rosa bandet – snarare att jag som influencer inte har haft tid att göra någon kommersiell kampanj för dem i år i och med att jag har så hektiskt schema med boken nu – däremot har jag investerat en större summa i ett bolag som jobbar med frågan.

   Kanske missuppfattades men menar alltså på intet sätt att kritisera Rosa bandet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.