Annons

Min vecka i 3 bilder

Ni som följer mig på Instagram stories vet hur mina arbetsveckor ser ut just nu. Jag åker land och rike runt på föreläsningsturné. Till er som är oroliga för mitt arbetstempo – tänk på att det bara är en begränsad period. Jag har också ett starkt varför som ni kommer att förstå – på sikt.

I veckan gästade jag bland annat Karlskrona och Rydows salong i samarbete med The Home Company. Pratade om min bok men ännu mer om dagens estetik och inredningsproblematik.

Därifrån tog jag mig vidare till Linköping och sen Stockholm där jag gästade Rituals och pratade om vad jag tror kommer bli stort och viktigt inom inredning 2020-2030.

Avslutade sedan med en lördagsföreläsning på NK i Göteborg och boksignering på Artilleriet’s Design Days. Nu väntar höstlov med barnen och min systerdotter som kommer på besök från Umeå!

Kategorier:

Kommentarer

 • ANNA skriver:

  Har lyssnat på dig och förstår. SÅ viktigt budskap och får mig att ifrågasätta andra influncers varför. De vänder sig ut och in för… vadå? Pengar? Fame? Att få folk att köpa MER saker/mode/prylar? Inspirera andra till ännu mer ytlighet… Nej. Heja dig för det du gör och står för nu.

 • Karin skriver:

  Hej!
  Finns det någon av dina kommande föreläsningar i Stockholmstrakten som är ”öppen” och som jag kan boka in mig på? Vill väldigt gärna lyssna på ditt budskap. Hälsn
  Karin

 • Linda skriver:

  Kolla in Medborgarskolan

 • Linda skriver:

  Vilka fina kläder du har på sista bilden. Vart har du köpt dem?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.