Annons

Inredningsnyheter v 42/2019

Söndag och dags att knyta ihop ännu en nyhetsvecka. Här kommer en snabb scroll med lanseringar och snackisar att ha koll på från v. 42.


Pressvisningarna duggar tätt just nu. I veckan visade Daniella Witte och Lindform upp resultatet av sitt nya samarbete.


Danska Vipp har utökat sin kollektion för det dukade bordet med nya hållbara linneservetter, bordsunderlägg och en keramisk gryta.


Hemnet har fått konkurrens av nystartade Boneo som lanserades 16 oktober. Det är mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen som tillsammans står bakom Boneo.


Ellen Dixdotters nya mattföretag Cappellen Dimyr närmar sig lansering. I veckan släpptes denna sneak peek.


Klong har lanserat en ny serie av Charlotte von der Lancken. Motljuset ska göra att de tunna linjerna inte syns så att ljusen ser ut att sväva.


Bookbinders design har kämpat med minussiffror en tid men nu har Ebba Von Sydow och hennes man klivit in som delägare. Som pappersnörd håller jag tummarna att de lyckas vända skutan.


Engbladh har släppt nya tapetkollektionen Mix Metallic Second Edition för den som vill klä väggarna med textur och ett lätt skimmer. 


Sandbergs tapet har släppt del två av sin kollektion Ett Hem i samarbete med Anna Kubel och Jasmina Bylund.


Artilleriet har släppt limiterad konst. Bl a från danska Aure. Dessa signerade motiv är baserade på deras mormors teckningar från 1941.


Amerikanska inredningsbloggaren Holly Becker som bor i Tyskland har startat en ny podd. Hello Holly! About interior trends and friends. Debutavsnittet hittar du här.

Notiser
– Kunskapstavlan börjar sälja prints via H&M Home
– CarpeDiem öppnar
egen butik
– Clas Ohlson
växer kraftigt online
Avgiftschock väntar bostadsrättsföreningar


Fritz Hansen har utökat sin accessoarserie och lanserat en ny höjd på Arne Jacobsens klassisks pall Dot. Veckans Hemnetobjekt? Kolla in den här udda kakelsättningen som fått en del uppmärksamhet. Via Historiska hem.


Foto: Daniella Witte, Vipp,, Bjurfors Fritz Hansen. Historiska hem mfl.

Kommentarer

  • Lilian skriver:

    Vet någon varifrån de svarta matsalsstolarna på den tredje bilden (Boneo) kommer?

  • Lovisa skriver:

    Älskar kakelsättningen på sista bilden, äntligen lite frisläppt och kreativt! ☺️

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.