Annons

Norrviken Båstad

Jag fastnade för en lägenhetsannons och fann ett helt bostadskoncept. Har ni koll på Brf Norrviken i Båstad? 65 exklusiva bostadsrätter med enorma glaspartier som har utsikt över Kattegatts horisont. Inredda av Cosahomestories och till salu via Bjurfors. Mer inspo här!
Foto: Fredrik Trossö för Brf Norrviken och Bjurfors

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.