Annons

Inredningsnyheter v 39 /2019

Söndag = dags att summera nyheterna från veckan som gått. Här kommer en snabb scroll för att få koll på de senaste snackisarna från inredningsbranschen v 39 / 2019!

Nordiska kök är aktuella med ett nytt Shakerkök. Köket är lokalt producerat för hand i deras snickeri utanför Göteborg. Se mer här.

Duka har lanserat en ny serie porslin, glasserien Gastro och besticksetet Ferrara i veckan. Pressbilderna är stylade av Pella Hedeby.


IKEA har skickat ut pressinfo om en kommande kollektion som fått namnet HANTVERK, tillverkad i naturliga och hållbara material som banan-fiber, handgjort papper m.m.

Karl Andersson & Söner har tillverkat Borge Mogesens serie Öresund i ett halvt sekel men i veckan sade hans efterlevande upp tillverkningsrätten – med omedelbar verkan.

Växbo lin har lanserat ett återanvändningsbart kaffefilter. Läs mer här.

Fritz Hansen och modevarumärket Won Hundred gör en limiterad kollektion av 100 st Arne Jacobsens ikoniska DOT™-pallar som kläs med denim och signeras med handmålade nummer.

Notiser
– Tidningen Sköna hem fyller 40 år
By Rydéns öppnar showroom i Stockholm
– Ratos portföljbolag Plantasjen säljer dotterbolaget Spira.
– Önska har expanderat med tre nya butiker i veckan.
– Ikea Sverige ökade försäljningen med 6 procent under föregående verksamhetsår. Översatt i kronor innebär det en tillväxt på 1 miljard kronor


Sist men absolut inte minst. Årets Rosa band är formgivet av Byredos grundare Ben Gorham.

Kommentarer

  • Martin skriver:

    Men oj, så otippat med Borge Mogesen. Undrar vad som ligger bakom? Kommer lite olägligt då jag gått länge och funderat på just dessa stolar. Finns såklart på auktion, men oftast för låga i sitthöjd.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.