Annons

Inredningsnyheter v 38/2019

Söndag igen och dags att summera nyhetsveckan som gått. Med en snabb scroll får du koll på de senaste snackisarna i inredningsbranschen.


Liselotte Watkins kollektion för Svenskt tenn har släppts till försäljning.


I veckan tillkännagav Stockholmsmässan att London-baserade designstudion Doshi Levien blir årets blir Guest of Honour på Stockholm Furniture & Light Fair 2020.


Farrow & Ball har lanserat den nya färgpaletten Colour by Nature, som tagits fram i samarbete med Natural History Museum i London.


Svenska Engblad & Co har lanserat nya kollektionen Coloured By Studio Engblad – en tapetkollektion som handlar om kulörer på mönster, ytornas spelrum, ljusets effekter genom dagen, din personliga smak och gedigen forskning om färgernas inverkan på sinnet.

På tal om mode och cross overs. Kolla in Acnes nya kollektion. Ceramic prints.

Re:newcell, som har tagit fram ett biologiskt nedbrytbart textilmaterial skapat av återvunna kläder, produktionsspill och textilier som råvara, var en av tre pristagare i Norrsken Award.

Nordsjö färg har släppt årets kulör 2020. Tranquil Dawn. Läs mer här.


IKEA’s nya ljusstake STUMPSMART tilltalade mitt öga. På tillfälligt besök i varuhusen från oktober. Men visst är det något i formen som påminner om denna från Svenskt tenn?

Notiser
– IKEA har släppt årets julkollektion
Senab och Kammarkollegiet ingår rikstäckande avtal
– Åhléns värvar
ny onlinechef.
– Myrorna
storsatsar på ehandel

Bernadotte Kyhlberg har lanserat en försilvrad ljuslykta i samarbete med Skultuna. Veckans mest klickade Hemnet-objekt? En renoveringsdröm i Sundsvall. 23 rum, punschveranda, bageri och vattnet ett stenkast bort. Läs mer här.


Foto: Svenskt tenn, Stockholmsmässan Farrow ball, Acne, Nordsjö mfl

Kommentarer

 • Christer Berggren skriver:

  Förmodligen Nordsjö Färg…?

 • Lovisa skriver:

  Oj vilket hus. Stor potential!

 • Tack Frida för att du vecka efter vecka håller mig och många uppdaterade med inredningsnyheter. Det var länge sedan jag kommenterade, så jag ville göra det nu. Trevlig vecka

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.