Annons

Inredningsnyheter v.35/2019

Söndag och dags att summera inredningsveckan som gått. Här kommer ett svep med aktuella nyheter och snackisar för dig som vill ha koll på det senaste.


Kinfolk och Norm Architechts är aktuella med en ny bok. The Touch visar 25 hem, hotell, museum och butiker som inretts för att tilltala våra sinnesintryck.

Det nystartade svenska varumärket Formgatan har tagit fram en serie vackra vaser av 100% återvunnet glas tillsammans med danska designern Matias Moellenbach.


Jotun har haft pressevent och släppt sin nya färgkarta för 2020.


Filippa K har presenterat en spännande crossover kampanj mellan mode och arkitektur som fått namnet Open Space där bilderna tagits på Gallery Home i samarbete med arkitekterna EldingOscarsson. Tipstack till Anette.


Tine K Home har släppt nya bilder för höstkollektionen SLOW för AW19. Plåtade hos Kinfolk Gallery. Tipstack till Pella.


AliceJ visar upp sitt kök i samarbete med Silestone Cosentino.


Nästa år firar Pippi 75-årsjubileum. Detta har Designhouse Stockholm, Rädda Barnen och Astrid Lindgren AB valt att uppmärksamma genom att ta fram en jubileumsmugg i 4 versioner. 10 kr per mugg går oavkortat till Rädda Barnen. Släpps till försäljning på nyårsnatten!


Jag håller med Lovisa Hägers trendspaning om att vi kommer att få se mer avbildande konst med verkshöjd framöver (efter en tid av grafik). Och på det temat, missa inte Mattias Sammekulls nya utställning i Göteborg – efter tre års paus.

Notiser
– Myrorna lanserar nya tjänster och en popupbutik i höst
Indiska storsatsar i Stockholm och moderniserar butikerna
– Från Himla till Interflora.
Ny hållbarhetsschefen på blomsterkedjan.
– Illums
öppnar sin fjärde butik i Sverige i höst.
– IKEA samarbetar med hotelloperatör i Wien


Svenska Superfront öppnar popupbutik i Paris.


Engblad & Co är aktuella med nya hållbara tapetkollektionen Decorama med mönster som ska vara enkla att tycka om och som ska hålla över tid. Och veckans mest snurrade objekt på instagram? Kanske denna mörkmålade vindsvåning via Alvhem?


Foto: Kinfolk, TineK, AliceJ, Designhouse, Galleri Backlund, Engblad, Alvhem

Kommentarer

  • Lisa S skriver:

    Hej! Tack för inspo! Saknar länk till sista lägenheten!! Lisa S

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.