Annons

DIY: Rysk hängning

Det finns många olika principer och mallar man kan ta hjälp av av när man ska hänga tavlor men en variant jag tycker man ser alldeles för sällan är den sk. ”Ryska hängningen”. När ramarna spikas ihop dikt an mot varandra. Funkar både i kluster och på linje. Såhär fint är det hemma hos min assistent Sofia. Konstverken med tillhörande ramar har hennes morfar gjort när han var ung, men det borde ju gå att lösa något liknande med tunna träramar. Inspirerande, inte sant?

Foto: Sofia Gustafsson, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Irene Börjesson skriver:

  Men åh…. jättefint ju!
  Kanske är det just så jag ska göra… Ska ”fila lite på det”.

  Stort tack för din härliga och inspirerande blogg. Jag älskar att titta in till Dig.

  Tag hand om dig och de dina!

  Kram

 • Emma skriver:

  Jättefint! Det hemmet vill man ju se mer av…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.