Annons

Inredningsnyheter v.32 / 2019

Nu är vi många som ska återgå till jobb och vardag igen och vad passar väl bättre än att tagga till med en summering av de senaste branschnyheterna och snackisarna?


Svenskt tenn lanserar nya bärkassar tillverkade av återvunna hotellakan av hög kvalité. De rymmer ca 20 liter och har Svenskt Tenns klassiska firmamärke Akke Kumlin (från 1924) på båda sidorna.


Lotta Agaton bjuder på en sneak peak av sitt nya hem i en stor intervju med NY Times där hon berättar om sin business. Läs mer här.


Steltons serie Theo av Francis Cayouette lanseras i en ny ljust sandfärgad nyans.


DBKD från Vara lanserar en ny serie vaser i höst som fått namnet Rope.


Tarkett har lanserat nya golvet Segno med inblandning av kvistmärken och varierad ådring en mjukt borstad yta och lätt fasade kanter som kan läggas i olika mönster för olika uttryck.


DesignTorget har lanserat Design Map Stockholm, en karta till designbutiker i huvudstan som ska hjälpa internationella besökare upptäcka skandinavisk design.


Sundling Kickén har varit i Sydafrika tillsammans med art director Therese Sennerholt och fotograf Rich Stapleton för att fota H&M Homes nya kampanjbilder som fått mycket uppmärksamhet.

Notiser
– Amazon och IKEA stäms för plagierade glödlampor
– Trademax öppnar fler fysiska butiker
– Begagnatsajterna ökar omsättningen rejält
– Meghan Markles bostad är till salu. Kika in här!


Gubi lanserar sin första säng. Blir det nästa stora möbelsegment som konkurrensutsätts från oväntade aktörer tro?


Sömn och vila verkar alldeles oavsett vara i det kommersiella ropet. En teaserbild från IKEA Sverige. Här kan du förhandsbläddra i IKEA’s katalog 2020 för den amerikanska marknaden.


Sist men icke minst – Grace Bonney från N.Y som har haft världens största inredningsblogg Design*Sponge sedan 2004 stänger ner den sista augusti 2019. Lyssna på en superintressant podd där hon berättar varför HÄR. Viktigt och ärligt om hur annonsörernas krav på sponsrade inlägg istället för banners utanför flödet har tagit död på hennes glädje för bloggformatet.

Kommentarer

 • Petra skriver:

  Nog måste väl Design Sponge funnits ännu längre än 5 år ????

 • Matilda skriver:

  Vet du vart träbänken kommer ifrån, som visas på bilden med Stelton-sakerna? 🙂

 • Mirvis skriver:

  Svenskt Tenn kassar är redan inhandlade. Ännu snyggare irl!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.