Annons

Trendenser på Formex 2019

Innehåller information/reklam för egen verksamhet

Precis hemkommen från Formex i Stockholm där jag har arbetat i en vecka med en egen utställning, två fullsatta föreläsningar, en paneldebatt med Klimatklubben samt PR och intervjuer för min bok (adlink) som ska översättas till 10 språk nästa år! Puh. Men viktigast av allt – alla möten. Med branschkollegor, läsare, kunder och leverantörer, journalister och nya bekantskaper.

Tack för alla intressanta samtal om vår tids ohållbara förhållningssätt till hemmet. Inte ens de hållbara valen blir hållbara i längden om vi fortsätter inreda ofunktionellt och byter ut våra inredningar i samma takt som vi gör nu.

Låt oss försöka ändra det, tillsammans.Handen på hjärtat. Home: A Place to stay – or for display?


Till alla som frågat om färgkoden i montern, det var: Jotun Varmgrå 394. Tack till Jotun för bidrag med målarfärg till montern och tack till Kajsa Cramer för lånet av keramik.Foto: Trendenser.se

Kommentarer

 • Ann skriver:

  Gratulerar till framgångarna med boken!

 • Lina skriver:

  Kan vi som inte var dör på något vis få uppleva dina ”exempelbilder” från montern?

  • Frida skriver:

   Jag vet inte hur jag ska lösa det. Tänker att det är lite skillnad om jag skulle dela detta på internet av rent upphovsrättsliga skäl. Att hänga upp en tidning på en vägg och visa som ett exempel i en samhällskritisk utställning känns mindre tveksamt eftersom fotot är kvar i sitt ursprungssammanhang – kontra om jag digitaliserar samma tidningssida och foto (genom att ex scanna in det) och sedan sprider bilderna på internet via en kommersiell sida – då delar jag ju någon annans verk i ett nytt format. Jag tror inte att det vore ok. Men tål att funderas på. Jag kanske kan visa illustrationerna och faktarutorna – utan exempelbilderna.

  • Cilla skriver:

   Ja instämmer – är nyfiken och intresserad av innehållet.

 • Linda Gelin skriver:

  Väldigt snygg och smart monter med tydliga grymma budskap

 • La Linda skriver:

  Så kul att äntligen träffas och grattis till alla framgångar. Du är SÅ cool!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.