Annons

Sommarens bästa fynd

I samma sekund som ytterdörren på Röda Korsets second hand slog igen bakom ryggen på mig fick jag syn på den. Tavlan. Jens Fänge från IKEA’s Art Event som jag sökt efter och budat på i åratal. Nu stod den plötsligt mitt i siktlinjen på min lokala loppis. Jag stegade fram med samma spelade lugn som om jag skulle försöka fånga in ett litet barn på badhuset som jag nyss förmanat ”AKTA BASSÄNGKANTEN DET ÄR HALT!”. Långa, behärskade kliv. Utsträckta armar och uppspärrade ögon. Prislappen? 85 riksdaler. Forza loppisgudarna. En dagens lunch eller ett stycke samtidskonst på sikt värd några nollor till? Utan tvekan sommarens lyckligaste fynd.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Thun skriver:

  Nämen, grattis!

 • Anna skriver:

  Wow! Så himla kul. Grattis!

 • Lisa S skriver:

  Stort grattis!! Så kul!!! Den har jag! Det var den jag mailade o frågade om du ville köpa!! Men skall nog behålla den ändå! Lisa S

 • Johanna Hulander skriver:

  Den hänger hemma hos mig med! 🙂

 • Lovisa skriver:

  Så roligt! Det är ju fantastiskt med loppisar, man vet aldrig vad man hittar ☺️

 • Sofia skriver:

  Är också intresserad, fantastisk tycker jag!

 • Sofie skriver:

  Så häftig och udda tavla!

 • Linda B skriver:

  Plötsligt händer det (emoji med hjärtan i ögonen). Hoppas du också köpte en lott den dagen!

 • Kiriku skriver:

  Hello! I have one of these in excelent condition.
  I live in Germany.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.