Annons

Reklam: Grönare frukosttips från Mathem.se

I samarbete med Mathem.se som utsetts till Årets ekobutik 2018 vill jag inspirera er till att testa nya vardagsvanor och vardagsvaror i höst. Tidigare har jag tipsat om vegetarisk mat och klimatsmarta alternativ till förbrukningsvaror i hemmet och idag skulle jag vilja visa om hur du kan göra din frukost lite grönare – i dubbel bemärkelse.

Nu är det många som kämpar för att komma tillbaka till vardag och rutiner igen efter en skön semester. Ge dig själv en bra start med nya vanor och smarriga frukostar att längta till. Satsa på ekologiska råvaror och en bra blender (jag har själv denna) och göm grönsakerna eller fullkornen i smoothies och scones så får du barnen att äta det nyttiga de annars vägrar!


Grönkålsgröt med blåbär och ingefära (klicka för recept)


Smoothie med bladspenat och ärtor (klicka för recept)


Okinordiska scones med fullkorn (klicka för recept)


Smoothie med avokado, grönkål, spenat och blåbär. (klicka för recept)


Mellisbräck med kardemumma, kanel och fullkorn. (klicka för recept)

Nykundserbjudande! Rabattkod till nya kunder som inte testat mathem tidigare! Ange TREND200 så får du 200 kr på första ordern. Gäller vid ett köp köp över 700 kr t o m 2019-09-10

* Inlägget är ett betalt samarbete med Mathem.se

Kommentarer

  • Malin Vbg skriver:

    Äntligen fick jag tip om en bra blender! 🙂 jag beställde en direkt! Tyvärr levererar inte Mathem till mitt område än, hoppas det kommer i framtiden.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.