Annons

Läsarfråga: Mina kläder

Innehåller adlinks/reklamlänkar till inköpsställen

Nej. Detta är icke någon modeblogg och jag har ingen ambition att ändra på det heller – men jag har fått hundratals DM’s på instagram med frågor om mina kläder och skor som jag bar på Formex. Därför har jag samlat ihop mina svar i ett inlägg med tydliga adlinks till inköpsställen så att ni kan hitta alla svar samlade på ett ställe. Kläderna är mina privata och flera av plaggen har några år på nacken, därför kanske de inte går att få tag på nytillverkade längre. Men nedan ser ni i alla fall vad modellerna heter om ni vill söka på exempelvis Tradera, Blocket, Usedby eller Vestiaire.

Skjorta Tuxedo shirt Christine Hammel / Loafers Ralph Laurens Flynn (3 år gamla) / Byxor Angeline 5units (mina är flera år gamla) / Blazer Stylein
Top Carin Wester / Kjol Arket / Skor Steve Madden
Tröja Dagmar i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull / Kjol Arket / Sneakers Adidas modell Inuikii/ Hårsnodden jag hade i håret kommer från Leather by Anna (tillverkad av vegetabiliskt garvat Tärnsjöläder)

Kommentarer

 • Mikaela skriver:

  Så snygga kläder!! Och roligt med ett lite otippat inlägg 🙂

 • Lovisa skriver:

  Så stilsäkra outfits, inspirerande ☺️????

 • Anns skriver:

  Så fint!!!

 • Jenny skriver:

  Vad har du för väska till och från jobbet. Antar att du bör en massa och lyckats hitta nått som är både snyggt och funktionellt för det????

 • Linda skriver:

  Hoppas på fler sådana här inlägg framöver! Du var väldigt snyggt klädd även på Kvänums AW!

 • Så snygga smycken. Inspirerande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.