Annons

Anyfin – en smart tjänst för bättre privatekonomi

Inlägget är ett reklamsamarbete med Anyfin

Min blogg handlar om inredning, inte om ekonomi. Men jag vet att många av er som läser det här – precis som jag – någon gång har köpt en produkt på faktura eller avbetalning. I vissa webbshopar är det ju till och med ett förinställt val om man inte bockar ur det aktivt.

Du är inte ensam. Idag har ungefär 30% av alla svenskar småkrediter. Sammanlagt har vi över 230 miljarder kronor i sådana skulder. Företagen som ger ut småkrediter tjänar mycket pengar på alldeles för höga räntor och lån med oschyssta villkor. 

I samarbete med Anyfin vill jag därför uppmärksamma er på deras nya tjänst som med smart AI-teknik kan hjälpa dig till bättre privatekonomi. Obs! Anyfin ger inte ut några nya lån och bidrar därför inte till ökad skuldsättning, utan de sänker bara räntan på de delbetalningar, krediter och privatlån du redan har. 

Som exempel ger en omfinansiering av ett lån på 30 000 kr till en rörlig ränta på 8,86 % med 24 månaders återbetalningstid och 24 avbetalningar samt 0 kr i administrativ avgift en effektiv ränta på 9,23 %. Månadskostnaden blir då 1 369 kr och det totala beloppet att återbetala 32 856 kr. Anyfin erbjuder alltid individuella räntor. Kontakta Anyfin för att ta reda på vilken ränta du kan erbjudas.

Anyfin vänder sig till alla som har en kredit under 100 000 kr. Med kredit menar de delbetalningar, kreditkort eller blancolån. Till exempel om du köpt en möbel på avbetalning.


Jag testade deras tjänst genom att köpa två termosflaskor till barnen inför skolstarten och blev irriterande överraskad över vilka avgifter jag förväntades betala för att jag valde kredit istället för betala direkt (vilket var default vid utcheckningen).

Såhär enkelt kan du testa om Anyfin kan hjälpa dig. 

1) Ladda ner appen. 
2. Välj lägg till en faktura 
3. Hämta din faktura med BankId eller fota av den med din mobil. 
4. Välj något av de valbara kreditföretagen i listan 
5. Skicka in din ansökan 
6. Efter en stund får du får ett erbjudande 
7. Kontrollera din besparing och jämför med tidigare företag. 
8. Välj acceptera om du vill anta erbjudandet. 
9. Anyfin betalar nu av krediten och flyttar över den till sig och du får betala din skuld till en lägre ränta. 
10. Använd koden TRENDENSER 200 så får du 200 kr i avdrag på den första fakturan du tar hjälp med!


Obs! Att ladda upp en faktura och jämföra räntan du har idag med vad du skulle kunna få med Anyfin kostar inget och är inte bindande. Du binder dig först när du väljer att acceptera ditt erbjudande med ditt BankID.

Här kan du läsa mer och ladda ner Anyfins app för att komma igång!

Inlägget presenterades i ett reklamsamarbete med Anyfin

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Hur läser man kommentarer här?

 • Helena skriver:

  Eller tar bort hjärta. (Kanske inte var ngn som kommenterat innan…)

 • Sara Ekstrand skriver:

  Hej!
  Du nämner ingenting om totalkostnaden för krediterna. Kan det vara så att räntan visserligen blir lägre, men att avbetalningstiden istället blir längre, så att krediten egentligen blir dyrare hos Anyfin än den var hos de ursprungliga kreditgivarna? Om så är fallet, är det ju väldigt viktig information?

 • Li skriver:

  Jag skulle aldrig köpa saker på avbetalning om det inte är en större produkt som en bil kanske.
  Annars handlar man ju på faktura ofta och med Klarna är det inga avgifter. Betala inom 14 dagar brukar det vara. Tycker att företaget du gör reklam för verkar onödigt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.