Annons

Inredningsnyheter v. 27/2019

Det här blir sommarens sista nyhetssvep. Under veckorna 28-31 tar jag en paus med söndagssummeringarna eftersom det ändå brukar vara glest med nyheter under semesterveckorna. Jag gör som ifjol och kör ett uppsamlingsheat i augusti istället, så missar ni inget. Bloggen rullar däremot på, men i ett lugnare sommartempo.

Johanna Bradford är aktuell med en jättefin kampanj för Ellos där hon har fått göra ett fiktivt Bed & Breakfast och jag tycker att bilderna blev SÅ fina. Även filmen där Johanna intervjuas. Och ja, jag intygar att jag hade tyckt detsamma även om vi inte varit vänner.

När vi ändå är inne på fina kampanjbilder (och vänner) måste ni kolla in Midnatts nya intervjuserie som är fotad hemma hos Majasbok. Mina barn älskar Majas böcker och jag är så glad för att hon är en så genomsnäll branschkollega. Mer om det i höst.

Ferm Living är aktuella med ny belysning. Serien Arum är ny för i år.

Bukowskis säljer en unik samling av Hans J Wegners verk. Den kommer att visas under Stockholm Summer Design Week den 21–27 augusti och auktioneras ut online med avslut den 28 augusti.

Granit lanserar en rad nya produkter under vinjetten Granitologi bl a handgjorda svensktillverkade ljus i rapsvax med eteriska oljor där till och med veken är tillverkad av ekologiskt odlat trä.

Om ni har vägarna förbi Skåne i sommar tycker jag att ni ska kolla in nya satsningen Blå Hallen och Det Goda Livet i Höganäs där bl a Dusty Deco, Pia Wallén,Tage Andersen och 23PINE ställer ut.

Notiser
– Ellos har blivit uppköpta av modekoncernen FNG för 2,4 miljarder
– Tradera förbjuder butiker att sälja nya varor

– Gunilla Pontén har gått ur tiden
– Stockholms modevecka ställs in
. Branschens affärsmodeller är föråldrade och ohållbara och behöver förändras menar arrangörerna.

Slutligen har jag gjort en del research i sängbranschen sista tiden (med anledning av ett jobbprojekt) och måste passa på att tipsa om det nystartade och Svanenmärkta Danska sängvarumärket Re beds som vunnit Iconic Awards 2019.

Foto: se länkar ovan för bildkällor till respektive nyhet

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.