Annons

Hamra Hulehällar 418D

Jag vet att många av er precis som jag bor i hus och jag kan själv tycka att det är lite skralt med inspiration för inredning av uteplatser i bloggvärlden – så jag ska försöka bli bättre på att bjuda på den varan. Först ut. Ett hus jag fastnade just pga uteplatsinspon. Kolla in Hamra Hulehällar 418D.


Så fint med den stora trätunnan, liksom att lägga marksten runt sittplatsen och grus runtom.


Kan man gå igång på en vedförvaring för ett nybyggt hus? Tydligen ja. Så fint att platsbygga i samma stil som planket runt huset så vedförvaringen kan stå synlig istället för att gömmas i ett hörn.


Sittplats för två i direkt anslutning till köket. Här kan man ta sitt morgonkaffe!


Sist men inte minst fastnade jag för hur de byggt upp innergården. Vindskydd och höga träkonstruktioner gör att jag gissar att blåsten ofta ligger på, men så fint de gjort för att ändå kunna ha bärbuskar och växtlighet som en lugn oas i mitten. Tips om du har liknande utmaningar!

Kategorier:

Kommentarer

 • Pernilla skriver:

  Tack för en fantastisk blogg och bok.
  Jag har en fråga: Om man har ett helvitt hus med ljusgrått tak kan man då ha ett svart staket? Tycker det är fint att plocka upp färger från huset i staket mm, men vill inte ha mer vitt och grått. Känner att det behövs lite kontraster och tyngd. Eller blir det bara osammanhängande?
  Skulle vara såå tacksam för svar.
  Ha en fortsatt trevlig sommar

 • Marita skriver:

  Hej Frida! Har du några tios på snygga utemöbler till balkong ( inte rotting ) men gärna svarta. Balkongen är 9,5 kvm / Med vänlig hälsning, Marita

 • Lina skriver:

  Mer sånna här inlägg!! Så här års vill jag bara ”inreda” ute.☺️

 • Karolina skriver:

  Instämmer med ovan om tack för en bra blogg och med en liknande fråga. Har ett hus som är grått och ”brun-orange-beige” och funderar på färg till staket/spaljé i trädgården. Grått som i huset eller grönt för att smälta in i växtlighet (syrén på ena sidan och bambu eller murgröna på andra sidan). Tacksam för alla inspel 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.