Annons

Recensioner av min ”Handbok i inredning och styling”

Innehåller reklam för egen verksamhet / adlinks till inköpsställen 

Jag har förstått att min Handbok i inredning och styling har synts i flera stora tidningar de senaste dagarna. Bl a i Uppsala Nya tidning, Göteborgs Posten, Piteå tidningen, Folkbladet mfl. Så himla kul! Jag är så tacksam för all positiv feedback och glada hejarop. Ni kanske minns hur mycket jag våndades medan jag skrev den. Vill också passa på tacka för alla fina recensioner jag fått den senaste tiden. Fem av fem stjärnor i genomsnitt. TACK! Nedan ser ni ett urval. På instagram kan man också titta på och dela egna läsarbilder under hashtaggen #handbokiinredningochstyling 

 HÄR KAN DU KÖPA BOKEN– Klicka här för att köpa boken via Bokus, pris 239 kr– Vill du ha ditt exemplar redan idag så säljs den även på kedjor som Akademibokhandeln, Åhléns, IEMS, Designtorget och Norrgavel liksom hos ett 50-tal fristående inredningsbutiker runtom i Sverige. Bl a  Artilleriet, Olsson Gerthel mfl. 
Du hittar din närmaste återförsäljare här. 

* Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet. 
** Handbok i inredning & styling är skriven av Frida Ramstedt som också driver bloggen Trendenser.se Boken ges ut av Roos Tegnér.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.