Annons

Min vecka i tre bilder

I veckan var jag, som en av fyra utvalda svenska medier (DN, ELLE Decoration, Residence och Trendenser) inbjuden att delta i IKEA’s internationella pressvisning: IKEA Democratic Design Days nere i Älmhult. Tillsammans med journalister från hela världen fick jag vara med på workshops och ta del av trendspaningar, produktpresentationer och nya innovationer. Superinspirerande! Mer om det i nyhetssvepet på söndag. 

Samtidigt på Spinneriet: Elvine hyrde min studio i tre dagar för att arrangera en kollektionspresentation / modevisning av sitt sortiment 2020. 

Jag har ju lovat att en mobilanpassad blogg är på G så länge att ni säkert tappat hoppet om mig nu. Men om ni bara visste hur mycket tid och tankekraft en så till synes enkel justering har krävt. Det har också varit en kostsam process (vi pratar sexsiffrigt belopp). Men nu finsnickras det för fullt bakom kulisserna och nästa vecka kommer bloggen att ändra lite form. Så jag hoppas ni har tålamod med att sajten buggar till och från. En responsiv lösning och några nya tekniska finesser ska se dagens ljus!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.