Annons

Inredningsnyheter v. 25/2019

Midsommarafton kapade veckan med en dag men det har inte hindrat PR-byråerna från att mata ut nyheter. Här kommer ett snabbt svep för dig som vill hålla dig uppdaterad.

Sommarnöjen har skapat ett hus tillsammans med den gotländska möbeltillverkaren G.A.D. Det visas i sommar vid G.A.Ds outlet i vackra Västergarn söder om Visby.

Carl Hansen relanserar Wegners Coupé Sofa tillverkas efter noggranna mätningar av originalsoffan på Carl Hansen & Sonsfabrik i Gelsted på Fyn i Danmark.

Klässbols samarbete med formgivaren Jennie Adén under skoltiden har lett fram till lanseringen av Säter och Haga. Två serier med stark anknytning till bygden.

Eilersen är aktuella med nyhetem Circus table. En ny serie soffbord med marmorskiva och en konformad bas som kläs med textil eller läder. 

I juni släpper Vipp två nya soffmodeller. Kolla in Chimney sofa här.

Nordiska Galleriet har tagit fram en limiterad serie av String pocket i egna kulörer som endast säljs i deras butik.   Notiser– Lammhults har fått en order på 60 MSEK till ett blibliotek i Dubai– Swedese har installerat bikupor på kontoret i Vaggeryd– IKEA öppnar showroom i Köpenhamn– Dalagrisarna säljsuccé i Kina– Och The Apartment öppnar popupbutik i Köpenhamn i sommar

Artilleriet och Massproductions har fotat bilder (på Gunnebo slott?) till samarbetet Artilleriet Outdoor Collection. Mer här.  Sist ut? Omsnackat Hemnetobjekt. Någon som är sugen på att slå till på en snygg camping? Yngsjö Havsbad är till salu via Fantastic Frank

Foto: Sommarnöjen, Klässbols, Carl Hansen Nordiska Galleriet/String Fantastic Frank

Kommentarer

  • Göran skriver:

    Är du helt säker på att det är Wegner som gjort Coupe soffan? Tänker mer att det är den danska moderna formgivningens urfader Frits Henningsen

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.