Annons

Inredningsnyheter v. 26/2019

Tack för all positiv feedback på min nya mobilanpassade blogglayout och alla förändringar på sajten som syns i desktopläget (när man läser via datorn). Nu har det tekniska lagt sig tillrätta bakom kulisserna och jag är supertaggad på att komma igång med bloggandet igen.

Jag börjar med att riva av veckans nyhetssummering!

Dux har vidareutvecklat samarbetet med den danska arkitekt- och designstudion Norm Architects och lanserat en ny sänggavel som nu visas på The Audo i Köpenhamn.
StolabStolab relanserar stolen Widemar som formgavs 1942 av Carl Malmsten på uppdrag av den första kvinnliga domaren i Högsta domstolen, Ingrid Gärde Widemar.
Stelton fortsätter samarbetet med prins Carl Philips designföretag Bernadotte Kyhlberg och utvecklar Stockholm-serien i höst.
Royal Copenhagen har också gett en sneak peek på sina höstnyheter. Bl a nya serveringsbrickor, burkar med lock och tallrikar i serien White Fluted. I butik från augusti 2019.
Även IKEA är aktuella med en rad nyheter. B l a nya fina servisen UPPLAGA som släpps i höst.
Carl Hansen & Søn utvidgar sin Embrace-serie med ett nytt bord och en ny stol i samarbete med designtrion EOOS.
Farrow ballFarrow & Balls klassiska serier Estate och Modern har certifierats i enlighet med EU:s Toy Safety-standard. En av världens hårdaste kravställningar kring bl a användningen av kemikalier. Färgerna klassas nu som helt säkra att använda i både förskolor och skolor och i barns sovrum.

Notiser
– IKEA börjar med hemleveranser av mat!
– Habitat och ROOM
lämnar sina lokaler i Mall of Scandinavia
– Gekås satsning på utemöbler blev
succé – allt redan slutsålt
– IKEA får
ny designchef i höst
– Ny studie visar att
bra bilder kan höja värdet på en bostadsförsäljning med 64 000 kr.

Vatt & Weke har smygvisat höstens nyheter. Förutom fortsatt fokus på skulpturala väggarmaturer tror jag på bordslampans revival.
Artilleriet har lanserat ett nytt koncept; Cushion Gallery.
h&m home hösten 2019H&M Home utökar sitt möbel- och belysningssortiment hösten 2019. Bland annat med dessa trebenta lampor och nya soffbord. Sist men icke minst – veckans mest omsnackade interiöra bilder…. VIPP har öppnat nytt designhotell i Köpenhamn. Kolla in The Chimney House!

Kommentarer

  • Ninni skriver:

    Hej Frida, Din förändring av layout och nytt innehåll av Din blogg är verkligen bra, fin, tilltalande samt stilren.
    Me like a lot 🙂
    Varm Kram från Ninni.

  • linda skriver:

    Vad förvånansvärt att bilderna endast påverkar med 64000 med tanke på hur mycket tid vi spenderar på dem, jag hade gissat på mycket mer

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.