Annons

Inredningsnyheter v.22 / 2019

Kortvecka och Kristi himmel men det har inte hindrat inredningsbranschen från att släppa nyheter i en rasande takt. Scrolla för att få koll på det senaste!

Grandpa har skickat ut en pressrelease om att deras egna märke Low key släpper en kollektion keramik i samarbete med öländska Paradisverkstaden!

Den hypade inredningsbutiken Artilleriet har haft invigning och nyöppning av sin renoverade butik i Göteborg som numera huserar på två våningsplan.

Himla har lanserat en ny serie home fragrances dvs dofter för hemmet. Pure by Himla. 

Montana lanserar 30 nya färger skapade av colour alchemist Margrethe Odgaard.

Karimoku Case Study ställer ut på Kinfolk Gallery i Köpenhamn. Deras första möbelkollektion (av Norm Architects och Keiji Ashizawa) kan beskådas t o m 7 juni.

Boråstapeter lanserar Nocturne i tre nya färgställningar i samarbete med Emily Slotte och Malin Persson. Grönt, vinrött och beige.

Morris och Co. har släppt sin nya kollektion Melsetter bestående av tapeter, broderade och tryckta tyger inspirerade av William Morris dotter May Morris. Tipstack till Johanna. 

Ferm living har gjort uppdaterade souvernirer för danska huvudstaden Köpenhamn

Notiser 

– H&M Conscoius vinnare i Vegan Homewear awards

– Maria Lomholt ny styrelseordförande för Svensk form

– Svenssons i Lammhult söker inköpare

– NK’s berömda skyltfönsterskapare lanserar ny designbyrå

– Så ska Hemtex få färre returer

Veckans mest delade hem till salu? Inte ett svenskt utan min norska bloggkompis Nina Holst hus. Hon säljer sin spektakulära villa i Drammen.

Foto: Grandpa, Artilleriet, Himla, Montana, Kinfolk, Ferm living, Finn.no

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.