Annons

23PINE – nya onlinegalleriet

Prints finns det gott om idag – men riktig fotokonst från erkända fotografer är inte lika lätt att få tag på till en rimlig peng. 23PINE vill ändra på det genom sin satsning på ett helt nytt onlinegalleri där man kan köpa konstverk från kända fotografer till schyssta priser. Bakom satsningen står bland annat Lars Nittve som jobbar med Moderna Museet, Tate Modern, M+, Jörgen Ringstrand tidigare Art Director för bla HOPE, J.Lindeberg Ikea och Lexington, Stefan Engström tidigare Peak Performance. 


Rabattkod Just nu får du som läser Trendenser 20% rabatt på ett helt köp om du anger rabattkoden TRENDENSER20 i kassan! Gäller hela sortimentet. Dessutom får du fri frakt. Erbjudandet gäller t o m 2019-08-01

Konstverken produceras i Sverige och trycks på FSC och PEFC-märkt papper från hållbara skogsbruk. Bland de anslutna fotograferna hittar du bland annat Jesper BrandtCarl BengtssonAndreas SjödinMarc KronigEric GuillemainMartin Vallin mfl. 

Jag har valt ut några av mina favoritmotiv som du kan se på mitt instagramkonto. Kommer också att visa några motiv på Spinneriet om du har vägarna förbi där. 

Namnet 23PINE har sitt ursprung i att idén till bolaget uppkom i en lägennhet i New York som låg på just 23:e våningen på Pine Street.  Foto: 23Pine

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Sicken tjusig ny bloggdesign! Heja!

 • Wilma skriver:

  Vad kul med en rabattkod precis när man håller på att inreda 😀

 • Johanna skriver:

  Älskar! Om du pratar med dem vid något tillfälle kanske du kan lyfta att det finns ett stort intresse även för grymma kvinnliga fotografer 😀

  • Frida skriver:

   Will do! Vet att det är flera kvinnliga namn på gång (stod i pitchen) de kanske inte har kunnat gå live med dem ännu – men det kommer!

   • Johanna skriver:

    Jippie!! Ser verkligen fram emot det! Tack som tusan för svar och för att du skriver internets absolut bästa och mest tänk- samt läsvärda blogg. Du är fantastisk!

 • Sarah skriver:

  Så snygga!

 • Anders skriver:

  Gillar dina design inlägg. Grymma fotografer ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.