Annons

Läsarfråga: Inredningsdetaljer på Spinneriet

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 

Jag lade upp den här bilden på Instagram stories tidigare idag för att visa min smarriga lunch och blev pepprad med DM’s om alla saker som skymtade i bild (trots att de inte var i fokus). Jag har samlat info om inredningen som står i min studio på Spinneriet i ett tidigare inlägg men listar de saker ni har frågat efter här – så blir det enklare för mig att svara alla på en gång! Hoppas detta kan vara till hjälp.

Matta inköpt på Lauritz auktion liknande matta finns hos Ellos / Vit soffa IKEA (har utgått ur sortimentet sök på Karlstad eller Karlanda på Blocket)/ Kudde 1 från vänster Klässbols rand har utgått från sortimentet men finns på rea hos Tambur / Kudde 2 Mimou har också utgått pga inköpt för flera år sedan liknande finns här/ Kudde 3 Stäpphöna Emma von Brömsen / Soffbord Nordiska galleriet / Dricksglas Royal design / Tallrik Lilla Spinneriet / Bestick IKEA / Handbok i inredning Bokus 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.