Annons

Insta love: @devolceramics

Brittiska Devol Kitchens har varit trendsättande för de senaste årens rustika kök. Nu banar de ny väg med sitt handslagna kakel och sina kollektioner i handgjord keramik som fått ett alldeles eget instagramkonto senaste veckorna. Än så länge har @devolceramics bara 509 followers att jämföra med moderbolaget @devolkitchens 247 000 – men det ser lovande ut. Följtips på båda alltså!
Foto: Devol Ceramics

Kategorier:

Kommentarer

  • Ellinor skriver:

    Hej Frida!
    Jag önskar att du kunde tipsa på matbordsstolar i stil med Hans Wegner? Avskalade i trä med fina former och naturfärger. Jag tycker det är svårt att hitta alternativ till Y-stolen (som är drömstolen) i en rimlig prisklass. Vore ytterst tacksam!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *