Annons

Mina tapetfavoriter från Photowall.se

Innehåller reklam i samarbete med Photowall 
 
I samarbete med Photowall som tillverkar tapeter, fototapeter, canvastavlor och nu även posters har jag fått välja ut mina favoriter från deras sortiment. Här är mitt urval av tapeter som jag tycker är fina till barn (varav jag själv står och väljer mellan några av nedan till Oscars rum – kan du gissa vilka?). Vill du se fler kan du kolla in min instagram stories ikväll! Tryckfärgen som Photowall använder för sina tapeter innehåller inga lösningsmedel eller farliga kemikalier och är biologiskt nedbrytbar. Vilken är din favorit?
Fine Little Days mönster Ohoy
Mini Empires tapet Galapagos Green
Gustav Öhrnells Merry Maritime Map
Ingela P Ahrrenius – Town Blue
Ingela P Ahrrenius – Jungle Green 
Byracka design – Clover White
Visste du att?
Hela Photowalls team på (ca 25 personer) sitter i 
Skarpnäck, där de har sin fabrik och hela produktionen. 
Alla tapeter trycks efter beställning och måttanpassas specifikt efter din vägg. Det vill säga, de trycker endast efter behov vilket gör att de endast tillverkar den mängd produkter som behövs, inga produkter läggs på lager eller kasseras i onödan.

Kommentarer

 • Emma Thun skriver:

  Ingela P Ahrrenius är ju en favorit <3
  Fint attdetfortfarande finns produktion i Sverige, skall bli bättre på att ta reda på sådant och alltid väga in det i valen.

 • Anna skriver:

  Tycker du ska slå till på Fine Little Days fina mönster. Visst är det Elisabeths son som ritat (för mig att jag läst det i en intervju). Så kul juh!

 • Monika skriver:

  Vilka fina barntapeter till pojkrum! Tack för att du tipsar ???

 • Martin skriver:

  Jag har Jockums Nordströms tavla Jag följer foten hemma och jag måste säga att Fine Little Days Mönster Ohoj är otroligt likt den tavlan.

 • Lina skriver:

  Jag tror du väljer på nr 2 och nr 3, vilka även är mina favoriter.

 • Sofia skriver:

  Vilken härliga flashbacks du gav mig precis ! Tog ju bilderna för Ingela o Mini Empire för en herrans massa år sen !! Och du – varmt grattis till boken !!! Lite sent men inte mindre hjärtligt! Kram!!

 • Sofia skriver:

  För övrigt älskar jag Ohoy – Viggo har haft den sedan han var 4 och precis nyligen nu är han 14 kalkade vi över den, ändå bra hållbarhet och betyg för en tapet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.