Annons

Trendenser i stolt samarbete med Norrgavel

Inlägget är ett betalt samarbete med Norrgavel
 
Vet ni vad. En dröm har gått i uppfyllelse. Norrgavel är nämligen ny årsannonsör på Trendenser! För er som inte känner till företaget sedan tidigare så är Norrgavel en av Sveriges mest drivande aktörer inom hållbar inredning. Och har varit så ända sedan företaget grundades 1993. De arbetar konsekvent med kretsloppstänkande. Idén om att alla deras möbler en gång ska kunna gå tillbaka till naturen. Jag är så glad och stolt över att vi ska samarbeta under 2019!
Norrgavel arbetar med förnyelsebara material som ingår i naturens kontinuerliga kretslopp och som kan återskapas om och om igen med bibehållen kvalitet. De eftersträvar också så få material som möjligt i varje möbel och ser till att de skilda materialen är väl separerade från varandra för att underlätta daglig skötsel, eventuella reparationer och framtida återvinning. Föredömligt.Norrgavel uppmanar också till möbelvård. Genom att lära sig ta hand om det man köpt bidrar man som kund också till att möbeln håller längre. På Norrgavels egna köp & sälj-sida norrgavelvintage.se kan man kostnadsfritt sälja sina begagnade Norrgavel-möbler (eller köpa någon annans). Andrahandsvärdet är högt så att köpa deras möbler är mer än investering än en kostnad. Du får ju en stor del av pengarna tillbaka om du ångrar dig eller flyttar till en bostad där de inte längre passar måttmässigt. 
Visste du att Norrgavel var först i Sverige med att få Svanens miljömärkning på hemmöbler? De tilldelades också Möbelbranschens Miljöpris i samarbete med Världsnaturfonden, WWF redan 1999! De har en lång och gedigen kunskap om hur man kan inreda mer hållbart och hälsosamt hemma och jag ser verkligen fram emot att få möjlighet att dela och sprida den vidare till fler!
 
BLI MEDLEM I NORRGAVELS VÄNNER!
Genom att anmäla dig till Norrgavels nyhetsbrev och bli Norrgavelvän får du förtur till Norrgavels REA, tillgång till unika erbjudanden, inbjudningar till events och kundkvällar m.m.! 
 
Registrera díg här (scrolla längst ner på sidan så hittar du ett formulär att fylla i). 
 

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Hej!
  Var kan man hitta fäll och överkast i den första bilden? Så underbar stämning i den bilden och bra samarbete. Och ja, även jag älskar boken!
  Julia

 • Frida skriver:

  Tack Margareta!
  Julia – både överkast och fårskinn finns i norrgavels butiker. Så glad att du gillar boken!

 • Marie skriver:

  Grattis!! Min bok ligger i Sverige och väntar på mig när vi flyttar tillbaka i augusti. Längtar lite endast på grund av det 😉
  Var kan man hitta den fina sänglampan av bordsmodell? Jag kan inte hitta den på norrgavels hemsida.

 • S. skriver:

  Hurra så bra! Vilken match!

 • Ingrid skriver:

  Norrgavel är min absoluta favorit. Det är sen gammalt ??

 • Ann skriver:

  Vad roligt! Gratulerar till samarbetet!

 • Sofia skriver:

  Vad roligt, stort grattis! Håller tummarna för att du får en rabattkod att dela med dig av, då ska jag slå till på drömsoffan!

 • Stella i Italien skriver:

  Till Marie: lampan ser ut att vara en Bestlite BL 2. Den àr superfin, tycker jag ocksè.

 • Li skriver:

  Grattis till samarbetet! Passar bra med ditt miljötänk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.