Annons

Vinnarna

Det tog sin stund, men nu har jag läst igenom prick alla 1443 svar som lämnades på min läsarundersökning. TACK! Det betyder jättemycket att få så fin och konstruktiv respons. Jag tar till mig av både ris och ros och kloka idéer på nya kategorier och inlägg! Det var ingen lätt uppgift att välja vinnarna av min kommande Handbok i inredning och styling. Jag hade velat ge en till alla som svarat. Fem var det sagt men sex blev det. Jag skickar ett signerat exemplar till er så snart boken kommit från tryckeriet. 
 
”Tycker det är så otroligt bra, modigt och inspirerande att du lyft miljöfrågan till en av dina största profilfrågor. Som en av Sveriges största inredningsbloggare sätter du då också press på branschen att följa efter.”
– Maria Å

”Anledningen till att jag besöker Trendenser.se är att jag faktiskt får kunskap från inläggen. Uppskattar att du delar med dig av det du kan så att jag lär mig nya saker.”
– Sara L

”Jag har tagit till mig din idé om ”räckhållslyx” och har infört det som ett begrepp på bl.a min arbetsplats, vilket har gjort att vi börjat påminna varandra om att uppmärksamma de små, men goda stunderna i vardagen. Det tankesättet gör det också lite lättare för mig att uthärda min 6-åriga sons cancerbehandling. Tack för det.”
– Lovisa L.

 
”Gillar läsarfrågan men också att läsa om dina investeringar, affärskvinnoskap och entreprenörskap, det inspirerar och det hade jag gärna läst mer om! Har följt dig länge. Bra jobbat, både med bolag, blogg och bok!” 
– Kristin

”Jag tycker att det skulle vara ett härligt inspel om du svarade lite längre på kommentarer du får, men i helt egna inlägg. Både positiva och negativa.”
– Daria M

”Tack för din blogg och det arbete du gör. Att surfa in på ditt hörn av internet efter dagens nattning av barnen är en fin rutin. Vill också tacka för att du breddar perspektivet och lyfter det långsiktiga, lugna, trygga hemmet. Du sätter ord på funderingar jag bär på och bjuder på så mycket inspiration av olika slag, helt unikt. Du banar en ny hållbar väg!”
– Maria

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Stort Grattis till er som vann. ❤️

 • Anna skriver:

  Det skulle vara intressant att få läsa lite mer ingående om resultatet av enkäten och hur du planerar att använda det. Såg att du lyft ett av mina (negativa) citat i din story på insta, även om jag förstår att du vill poängtera kontrasterna i enkäten var det trist att läsa citatet lyft ur sitt sammanhang. Trevlig helg//A

 • Sarah skriver:

  Tack för en bra blogg.Lyft ur sitt sammanhang eller inte så kan man ju välja sina ord. Vet inte hur man räddar hem de där formuleringarna Anna men du hade säkert någon konstruktiv lösning som förslag. Tror det är viktigt att tänka på att en bloggare också är medmänniska. Vill jag själv ta emot andras åsikter på det bryska viset även om det skrivs i välmening med en god intention?

 • M skriver:

  Blir man kontaktad om man vunnit?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.