Annons

Releasekalas för Handbok i inredning och styling

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet.
 
Stort tack till alla er som kom och firade boksläppet med mig ute på Spinneriet igår. Det blev en intensiv men minnesvärd dag med två fullsatta föreläsningar och många fina läsarmöten. Jag är så himla glad för att ni verkar tycka om boken och hoppas verkligen att den ska bidra till ett nytt perspektiv på inredning och fler hemtrevliga hem. Första upplagan är redan slutsåld hos förlaget (!) och nytryck är på väg men boken finns i lager hos de här butikerna och kan beställas hos Bokus och Adlibris. Här kommer ett bildregn från gårdagen!
På min instagram stories har jag delat besökarnas egna bilder. Kolla in @trendenser
Jag berättade bland annat om de rekommenderade mått för inredning som alla bör känna till och enkla formler för hur man kan räkna ut proportioner från min bok. 

Fick så mycket pepp och hejarop under dagen att tankarna brusade som sockerdricka.
Blomsterlandet hade sponsrat lokalen med grönska och vackra blommor.
Så mycket människor! Vill inte hänga ut någon därav suddiga bilder på besökarna. 
Jag fick öva på min autograf mer än 200 gånger under dagen.
Och så pratade jag om ett annat perspektiv på miljövänlig inredning. För mig handlar det nämligen inte bara om att välja klimatsmarta material utan också att inreda funktionellt utifrån den kunskap som finns om ergonomi i hemmet, annars kommer vi ju behöva byta ut det ganska snart och då är inte ens det hållbara särskilt hållbart i längden. 
En dröm. I uppfyllelse. Tack till er som kom och delade den med mig.

Foto: Alice J

Kommentarer

 • Michaela skriver:

  Heja dig och grattis! Fantastiskt gediget arbete, du ska vara stolt! Jag är stolt att vara återförsäljare för din fina bok 🙂

 • Caroline skriver:

  STORT grattis, måste kännas helt fantastiskt. Hoppas du snart lanserar boken i DK så jag kan komma och lyssna på dig här:-).
  Kram Caroline

 • Lovisa skriver:

  Så kul! Grattis! Ska absolut klicka hem ett exemplar ?

 • Camilla skriver:

  Det ska bli så spännande med din bok, jag ser fram emot att läsa den 🙂
  Kanonföreläsning. Väldigt intressant med en ny vinkel som har kunskapen och funktionalitet i första rummet.

 • Sarah skriver:

  Fantastiskt event!

 • Anna skriver:

  Jag håller på att läsa din bok och älskar den! Vill gärna ge den som present till vänner och familj som inte pratar svenska – vilka språk kommer boken översättas till och när kan man köpa den på andra språk? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.