Annons

Anledning att fira i förskott

Innehåller reklam för egen verksamhet
 
Kan man göra en inspirerande inredningsbok utan ett enda foto? Den frågan har jag levt med i snart två år. Jag rekommenderar det inte som en enkel införsäljningspitch till den konservativa bokbranschen men stort tack till Roos & Tegnér i Malmö för att ni trodde på min galna idé och till er bloggläsare för all positiv respons i samband med förhandsbeställnings-kampanjen hos Bokus som drog igång i torsdags. Tre veckor innan den ens kommit från tryckeriet så har min bok legat i topp på deras försäljningslista. Flera dagar i rad. Mitt i pågående bokrea. Tack, tack, tack. Men det är inte bara Bokus, Adlibris och Akademibokhandeln som kommer att ha den i sitt sortiment. Här hittar du en lista med inredningsbutiker som också har bestämt att de kommer att sälja min bok från och med den 25 mars! Kanske någon nära dig? 
Foto: Helene Bernstone 

Kommentarer

 • LIsa S skriver:

  Heja heja. Stort grsttis

 • Åsa skriver:

  Utan bilder då blir jag ännu mer nyfiken. Bra jobbat Frida du är så proffsig. Mvh Åss

 • Ann skriver:

  PÅ tal om din bok – finns det en deadline för din läsarundersökning du lanserade för ett par veckor sedan?

 • Amanda skriver:

  DU ÄR GRYM!
  Boken är beställd och inväntas med längtan och nyfikenhet!!
  Kram!

 • Sofia skriver:

  Har beställt din bok nu- LÄNGTAR!
  Du är så himla grym Frida!

 • Malin skriver:

  Auuu vill ha boken nuuu! Väntar ivrigt. Heja dig!!

 • Anonym skriver:

  DU är grym!

 • Amanda skriver:

  Grattis! Ser fram emot att läsa den! Heja!

 • Linus skriver:

  Grymt!!!

 • Wow, så spännande och vilken intressant bok det verkar vara!! Det är helt givet att jag ska köpa denna bok.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.