Annons

Äntligen är den här – Min handbok i inredning.

 Innehåller reklam för egen verksamhet i samarbete med Bokus
Häromdagen fick jag den bästa födelsedagspresenten av mig själv. En livsdröm som gick i uppfyllelse. Efter två års hårt arbete låg det ett vadderat kuvert i brevlådan med det första exemplaret av min allra första bok – direkt från tryckeriet. I den har jag försökt skriva om inredning på ett helt nytt sätt. Den innehåller inga foton, däremot gott om illustrationer och förklaringar för att hjälpa dig som läsare att förstå hur inredare tänker och hur du kan använda deras knep för att skapa ett mer harmoniskt och hemtrevlig hem. Recensionerna har varit jättefina och förlaget har fått trycka fler, för andra gången – innan den ens kommit ut. Jag är så glad och hoppas verkligen att ni som köper boken ska gilla den och ha glädje av innehållet.

Sista chansen att köpa till Bokus kampanjpris!
Nu börjar boken distribueras till butiker runtom i Sverige (du hittar en komplett återförsäljarlista här) och fram till midnatt på söndag kan du köpa Handbok i inredning och styling till Bokus kampanjpris 219 kr (ord pris ligger annars på ca 300 kr hos de flesta återförsäljare). Använd koden TRENDENSER i kassan så drar de av din rabatt. Klicka här för att komma till kampanjsidan. 

Nu ska jag checka ut från datorn och unna mig en helt ledig 40-årsfirarhelg tillsammans med min familj. Vi ses igen på söndag kväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Ser fram emot att läsa din bok! Hoppas den ligger i brevlådan när jag kommer.! Grattis i dubbel bemärkelse! Ha en skön helg!

 • Anna skriver:

  Har redan beställt men passar på att köpa den som present till en kompis som fyller år i vår. Grattis på din dag! ??

 • Sara Woodrow skriver:

  Stort grattis, både till bok och på födelsedagen! 🙂

 • Madde skriver:

  Stort grattis till boken och på födelsedagen! Himla skoj med boken – har följt bloggen sedan Husmusen-dagarna och väntar spänt på att boken ska landa i lådan!

 • Malin Vbg skriver:

  Grattis i dubbel bemärkelse! Hoppas du får ett underbart 40-årsfirande! Hängt med i "100 år" på bloggen, minns husmusens dagar med och ditt 30-firande som inte var ditt år. Du har gått så enormt mycket framåt sedan dess, varit väldigt kul att få följa och jag ser såå fram emot när boken kommer till mig! Kommer sluka den och tjata sönder omgivningen över den, är jag helt övertygad om:) Grattis igen!

 • Beata skriver:

  Grattis!!!! Jag håller redan din bok i mina händer, så spännande!

 • Hildur skriver:

  Heja dig! Hoppas du får en underbar helg och jättebra jobbat med boken! Ser verkligen fram emot att få läsa mer. Stoor kram!

 • Birgitta skriver:

  Stort Grattis på din 40årsdag och till din bok! Njut av din tid mittt i livet, ta vara på de små glädjeämnena varje dag! Du är en ovanlig kvinna Frida, som både vågar gå främst i ledet, både när det gäller ifrågasättande, men även att lyfta fram de vackra, som också är så viktigt för att vi ska känna att vi lever ett fullgott liv! Fortsätt så! Kram?

 • Malin skriver:

  Precis när jag var på väg i taxin in till tåget så plingade min mobil- paketet framme- åh hinner jag köra förbi mitt ombud..?!?! Nej vågar inte- fasiken! Väl här uppe i Mora (semester)- hittade jag en återförsäljare som hade fått in den- åh- klappa- snegla lite i- sen motvilligt ställa tillbaka den på hyllan.. såg så fin och spännande ut!! Längtar hem ifrån denna lilla semester – nästan iaf. Ser fram emot att komma hem sen.
  Älskar tyngden, det taktila i form av pappersvalet och sköna omslagstyget.. och alla skisser och luftigheten- och nu vet jag ju inte ens innehållet. Heja dig!!
  /en bloggläsare

 • Jessica skriver:

  Grattis och grattis!
  Fick hem din bok i fredags och har bläddrat runt lite och den ser fantastisk ut! Den första inredningsbok jag någon ägt och det var värt väntan 😉 Älskar att den ger tips som inte är riktade mot trender så den här boken kommer jag ha användning för länge!

 • Nathalie skriver:

  Fick hem min idag. Plöjt 100 sidor efter lillpojkens läggdags. Så otroligt bra Frida. Du har verkligen fått med allt och berättar också mycket som är omöjligt att googla fram. Den här boken ska jag förvalta hela mitt liv. Och Grattis i efterskott 😉

 • Matilda skriver:

  Grattis Frida, du är så himla grym! Jag har följt dig länge och tycker du är SÅ GRYM! Du lyfter viktiga grejer, skriver intressanta inlägg och tar snygga bilder. Hoppas att fler bloggare/influencers/aktörer tar efter dig. Lycka till med allt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.