Annons

Veckans inredningsnyheter v.8 / 2019

Söndag igen och ni vet vad det betyder. Dags att riva av en summering av nyhetsveckan som gått. Men innan vi kör den vill jag påminna er som missat att ni gärna får hjälpa mig fylla i Trendensers läsarundersökning, så att jag kan göra bloggen bättre. 
Demidekk fasad (utomhusfärger) har tagit hjälp av Lotta Agaton Interiors och Pella Hedeby för de senaste kampanjbilderna. Så fina! 
Steltons klassiker E27 lanseras i två nya trendfärger våren 2019. Inspirationen har hämtats från den nordiska naturen – från vilda nypon och granarnas mörka grenverk.
Norrgavel är aktuella med nyheten att serien Kub nu kan fås i alla deras lackkulörer.
Alessi hade pressvisning för sin nya bestickserie i veckan. Kolla in Itsumo av Naoto Fukasawa.
Georg Jensen utökar sin kollektion “Bernadotte” från 1938 med räfflade nyheter.
Jonas Bohlins lampa Kvist firar 20-årsjubileum i år och det uppmärksammar Örsjö belysning med en specialutgåva av lampan. Se bild. 
En annan jubilar är Jonas Bohlin och Thomas Sandells moderna klassiker Snö-byrån som fyller 25 år i år. Det firar Asplund med en hyllningsutställning som pågår fram till den 2 mars. Där visas bl a den allra första prototypen som har stått i Thomas Sandells föräldrars hem i över 20 år och nya kulören Rose!
Har du hört talas om Idyllien? Ett välgörenhetsföretag som skapar överskott till välgörenhetsprojekt för familjer med svårt sjuka barn. De stänger nu sin fysiska butik i Sturegallerian för att satsa mer på näthandel. Kolla in deras sortiment HÄR
 
Notiser 
– Mr Perswall lanserar barnkollektionen Imaginarium. 
– Lexington tappar försäljning. Ser över sina butiker. 
– Smarta saker börjar med klimatleveranser. Kan inte fler haka på? 
– Åhléns marknadschef får gå efter omorganisation.
– Och i de här städerna öppnar Åhlens sina outlets! 
IKEA’s nya limiterade kollektion TÄNKVÄRD med fokus på naturen släpps i april 2019 och kommer att finnas på alla IKEA varuhus, men ej online. Mest omskrivna hemmet på Hemnet då? Det har varit många i omlopp sista veckan, men en pärla som fått extra uppärksamhet är denna från Nomad
Foto: Demidekk, Stelton, Norrgavel, Gerog Jensen, Örsjö, Asplund, Idyllen, IKEA, Nomad.

Kommentarer

  • Emma Thun skriver:

    Nästan en liten klyscha det där med "färger från naturen". Vilken kulör skulle man inte kunna säga det om liksom? Går ju hitta allt från 50 nyanser av grått i leråkern till de mest klara blå, röda och gula kulörerna i tex en krokus pistill eller en papegojas fjädrar…
    Men fint låter det 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.